24 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
10-9-2021 16:57:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk, behulpzaam eerlijk.
15-8-2021 16:28:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag gebeld naar aanleiding van een mooie auto op de site, we konden vanmiddag meteen langskomen. Super aardige jongen, zijn moeder overigens ook ! Heel goed geholpen, oude auto ingeruild en nieuwe gekocht. Ontzettend blij mee en uiteraard ook met de super service!
2-7-2021 20:16:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super vriendelijk geholpen door Hannes. Auto met APK en reparatie snel gemaakt. Voor iedere portefeuille staat er wel een leuke auto. Prima service ??
10-6-2021 12:44:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Eersteklas service, komt afspraken goed na en levert volgens de afspraken.
25-4-2021 16:06:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
netjes en goede mensen met verstand van zaken . bak koffie en goede uitleg top
13-4-2021 18:18:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super bedankt dat ik bij jullie mijn auto mocht halen super ervaring super aardige mensen en alles was super goed geregeld raad iedereen aan hier zijn auto te halen
10-4-2021 13:25:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Na mijn ervaring eerlijke mensen en mocht er iets zijn met de auto wordt dit goed opgelost .????
25-2-2021 19:40:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Heel vriendelijk klant vriendelijk
14-2-2021 17:40:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Nice Company
6-2-2021 21:27:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Very serious. I'm happy In buying a car thank you
4-2-2021 14:03:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Very good ?? and personnel it’s friendly thanks for cooperation
29-1-2021 16:30:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Onderweg naar het bedrijf kom ik stil gestaan. Gebeld en komen me halen en slepen mijn auto. Vriendelijke mensen en top service
27-1-2021 20:31:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goed en vriendelijk geholpen. Snelle afwikkeling ivm. overschrijven kentekenbewijs.
21-1-2021 17:32:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Auto gekocht. Zeer tevreden. Vriendelijk geholpen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeker een aanrader/ zelfs thuis bezorgd Heel erg bedankt nogmaals
19-1-2021 22:34:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vriendelijk en netjes behandeld bij een koop van een leuke auto. Houden zich netjes aan de carona regels.

Onze reactie:
21-08-2021: Vond het echt super leuk dat jullie er voor kozen om hier weer terug te komen. Wens jullie veel veilige kilometers met deze auto en tot de volgende keer!
8-1-2021 23:00:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij zijn netjes geholpen. Nwe apk op de auto met 4 nieuwe banden auto was heel goed, vriendelijke mensen zijn het.
25-11-2020 20:00:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Very good company I by 2 cars from them and in future if I need another car I come back to them, that's for sure, I recomand this company
21-10-2020 18:56:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag onze Renault scenic opgehaald en zijn er super blij mee. Wat zijn die mensen klant vriendelijk niks anders dan alleen maar lof over deze mensen. Gaan goed met hun klanten en auto's om. Zeker een aanrader om daar een leuke auto te kopen

Onze reactie:
09-04-2021: Super bedankt dat jullie er voor hebben gekozen om hier weer terug te komen voor een auto erbij te kopen voor uw zoon, ik wens hem veel plezier en veel veilige kilometers met zijn eerste auto. mvg Hannes
10-9-2020 15:55:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prettig en vriendelijk geholpen. Goede uitleg gehad over vragen die ik had. Zeker een aanbeveling.
10-9-2020 13:32:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs nog een leuke Volvo gekocht van 2004, kreeg ik een nieuwe apk bij. Alles verlopen zoals afgesproken. Alle mankementen 100% verholpen. Zeer tevreden, was zeker de moeite waard om van Adam hier na toe te gaan
15-8-2020 15:16:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gevonden via marktplaats. Gebeld voor een afspraak en we mochten meteen terecht . Na een proefritje een aantal dingen opgemerkt die gemaakt moesten worden. Hierover was een afspraak gemaakt en die was nagekomen! Een top autootje met nieuwe apk en werkende airco dankzij de reparatie die ook gedekt werd. Terwijl ik wachtte op de auto werd ik op de hoogte gebracht hoe ver die was en wat er allemaal gedaan werd. Conclusie: super ervaring, afspraken worden nageleefd, een blije klant met een mooi autootje :)
8-7-2020 15:24:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gewoon goed geholpen doen veel zaken met hb
29-5-2020 18:52:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super goed geholpen. Vriendelijke mensen. Toppie
2-4-2020 19:50:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Auto gekocht. Zeer tevreden. Vriendelijk geholpen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeker een aanrader