Reiniging & Onderhoud

Reiniging

Bevalt het hoe de auto's in onze showroom ogen? Zou u dat ook willen voor uw eigen auto? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een professionele reiniging van uw auto.
U kunt bij ons terecht voor:

• Professionele interieur reiniging
• Professionele exterieur reiniging
• Poetsen en polijsten

Bij ons kunt u rekenen op een deskundige en grondige aanpak, waarbij uw auto van binnen en van buiten volledig wordt verzorgd. Onze diensten omvatten onder andere professionele interieur reiniging, waarbij we elk hoekje en gaatje van uw auto zorgvuldig onder handen nemen. Of het nu gaat om het verwijderen van vlekken, het reinigen van bekleding of het zorgen voor een aangename geur, wij staan garant voor een vlekkeloos resultaat.

Daarnaast bieden wij ook professionele exterieur reiniging aan, waarbij we uw auto grondig wassen, poetsen en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Met onze hoogwaardige reinigingsmiddelen en technieken zorgen we ervoor dat de lak van uw auto zijn oorspronkelijke glans behoudt en beschermd is tegen vuil, stof en weersinvloeden.

Is de lak van uw auto dof geworden of vertoont deze kleine krasjes? Geen zorgen! Wij bieden ook poets- en polijstdiensten aan om uw auto weer in showroomstaat te brengen. Onze ervaren vakmensen gebruiken geavanceerde technieken om de lak te polijsten en te beschermen, waardoor uw auto er weer als nieuw uitziet.

Onderhoud

Is uw voertuig aan een onderhoudsbeurt toe? Voorkom dure reparaties die gevolg kunnen zijn van achterstallig onderhoud. Bij ons kunt u terecht voor kleine onderhoud, maar ook voor vloeistoffen bijvullen, bougies, remmen, distributieriemen, koppelingsets etc. voor goede prijzen, waarom ergens anders teveel betalen?

Voor een afspraak kunt u bellen naar 06 33 51 51 98

Wij begrijpen dat het uitstellen van onderhoudsbehoeften kan leiden tot ernstige schade en onnodige kosten op de lange termijn. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, variërend van kleine onderhoudsbeurten tot het bijvullen van vloeistoffen, vervangen van bougies, remmen, distributieriemen, koppelingsets, en meer. Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat elk aspect van uw voertuig nauwkeurig wordt geïnspecteerd en onderhouden, om zo problemen in een vroeg stadium te detecteren en te verhelpen.

Wat onze service echt onderscheidt, is dat we hoogwaardige diensten aanbieden tegen concurrerende prijzen. Waarom zou u elders te veel betalen voor essentieel onderhoud? Bij ons kunt u rekenen op eerlijke en transparante tarieven, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk. We begrijpen dat uw voertuig een waardevol bezit is, en daarom streven we ernaar om u kosteneffectieve oplossingen te bieden die de levensduur en prestaties van uw voertuig optimaliseren.